- אוקטובר 7, 2023
- על ידי '''שף מאור נתן'''
- 1 לייק
- 0 / 5
-
זמן הכנה50 דקות
-
זמן בישול8 דקות
-
סועדים8
-
צפיות569
מתכון לפונדאנט שוקולד דל פחמימה
פונדאנט שוקולד דל פחמימה הוא פתרון מעולה לסוכרתיים ולאנשים שמעוניינים במשהו מתוק מצד אחד ומצד שני מופחת פחמימות.
במתכון הזה בכל פונדאנט שוקולד יש רק 1.5 גרם פחמימה שזה בערך 8% מכמות הפחמימות שיש במתכון פונדנט שוקולד רגיל כך שהסוכרתי יכול לאכול ממנו ללא חשש של העלאת רמת הגלוקוז באופן כזה שמצריך הזרקת אינסולין.
רכיבים
מצרכים למתכון פונדאנט
ציוד מטבח למתכון פונדאנט
הוראות הכנה
על מנת להכין פונדאנט שוקולד דל פחמימה טעים ואיכותי, כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים יש כמה דברים שחשובים להצלחת המתכון. 1. להשתמש בשוקולד מריר איכותי עם אחוזי קקאו גבוהים 2. הקפדה על שלבי ההכנה ובעיקר על זמני האפייה
להניח על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) את שבבי השוקולד והחמאה קוביות ולערבב לסירוגין עד להמסה ולקבלת מרקם אחיד
להניח במיקסר חשמלי 3 ביצים עם הסוכר ולערבל עד להשתלבות הסוכר עם הביצים. פעולה של 2-3 דקות על מהירות בינונית
לאחד את תערובת הביצים עם השוקולד ולהוסיף שמנת, אספרסו ולערבב. להוסיף את הקמח שקדים ולערבב.
למלא קוקוטים (תבניות פונדאנט) במסת הפונדאנט שוקולד כ 3/4 מנפח הקוקוט ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 8 דקות ולהגיש חם.
לפזר על הפונדאנט שוקולד מעט אבקת סוכר (ללא סוכר). ניתן להשיג בחנויות מתמחות
סיכום
להכין בן מארי של שוקולד וחמאה ובמקביל "לטרוף" ביצים וסוכר ולחבר בניהם. להוסיף שמנת, אספרסו וקמח שקדים ולמלא תבניות קוקוט ולאפות 8 דקות על 10 מעלות צלזיוס.
'''שף מאור נתן'''
שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
אולי גם תאהב
מתכון פונדאנט שוקולד דל פחמימה
רכיבים
מצרכים למתכון פונדאנט
ציוד מטבח למתכון פונדאנט
עקוב אחר ההוראות
על מנת להכין פונדאנט שוקולד דל פחמימה טעים ואיכותי, כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים יש כמה דברים שחשובים להצלחת המתכון. 1. להשתמש בשוקולד מריר איכותי עם אחוזי קקאו גבוהים 2. הקפדה על שלבי ההכנה ובעיקר על זמני האפייה
להניח על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) את שבבי השוקולד והחמאה קוביות ולערבב לסירוגין עד להמסה ולקבלת מרקם אחיד
להניח במיקסר חשמלי 3 ביצים עם הסוכר ולערבל עד להשתלבות הסוכר עם הביצים. פעולה של 2-3 דקות על מהירות בינונית
לאחד את תערובת הביצים עם השוקולד ולהוסיף שמנת, אספרסו ולערבב. להוסיף את הקמח שקדים ולערבב.
למלא קוקוטים (תבניות פונדאנט) במסת הפונדאנט שוקולד כ 3/4 מנפח הקוקוט ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 8 דקות ולהגיש חם.
לפזר על הפונדאנט שוקולד מעט אבקת סוכר (ללא סוכר). ניתן להשיג בחנויות מתמחות
השאירו סקירה